Meillä käy liikuntaetuina: Smartum, Eazybreak, ePassi, Edenred.

Kaikilla tavoilla pystyt maksamaan mobiilimaksuja etänä. Lisäksi Edenredillä ja Smartumilla on setelit käytössä. Setelit täytyy tuoda vastaanottoon – tähän voi varata ajan sähköpostilla tai voit laittaa setelit salilla olevaan postilaatikkoon kirjekuoreen.

Edenredillä on myös käytössä maksukortti. Tätä voit käyttää myös etänä kirjautumalla Edenred tilillesi ja tekemällä maksun. Mobiilimaksua tehdessä sali löytyy hakukenttään kirjoittamalla ”THEGYM”.

Liikuntaetu on aina ennakkomaksu. Emme pysty järjestelmien eroavaisuuksien takia hyödyntämään liikuntaetua jo lähetettyyn laskuun, joten olethan ajoissa liikuntaetumaksujen kanssa. Lasku lähtee meiltä aina 14 päivää ennen eräpäivää, joka on aina 1. päivä kuuta.

Liikuntaetua voit maksaa minkä summan vaan. Lisäämme sen järjestelmäämme asiakastilillesi. Automaattinen laskutus käyttää liikuntaetua niin kauan kuin sitä riittää. Tämän jälkeen tulee taas lasku joko sähköpostilla tai e-laskuna riippuen kumman tavan olet valinnut. Suosittelemme ehdottomasti e-laskun käyttöönottoa, jotta maksut menevät ajallaan eikä huku sähköpostiin.

Etänä maksaessasi lähetäthän aina sähköpostia että olet maksanut, jotta pystyn ajoissa kirjaamaan maksun järjestelmään. Kaikissa maksuissa ei näy nimeä ja toisilla palvelun tarjoajilla ei tule tästä mitään ilmoitusta meille.

Liikuntaetua voit käyttää jäsenyyksiin ja personal trainer palveluihin.

Tarkistathan ettei omat liikuntaetusi ole menossa vanhaksi!