KUNTOSALIN JÄSENYYSSOPIMUSEHDOT

ASIAKKUUS

1.1 Asiakkuusvaihtoehtoja ovat Joustava jäsenyys, vuosikortti, 6kk kortti, opiskelija jäsenyys, yhden kuukauden irtokuukausi, 10 kerran koodi ja kertakäynti.

1.2 Asiakkuus oikeuttaa jäsentä käyttämään THEGYM Suomi Oy:n asiakkaille tarkoitettuja tiloja.

1.3 Asiakkuus on voimassa sopimuksen mukaan.

1.4 THEGYM Suomi Oy ei hyvitä käyttämätöntä jäsenyyttä, eikä rahoja palauteta.

LIITTYMINEN

2.1 Voit liittyä jäseneksi vastaanotossa aukioloaikoina tai erikseen sovittuna aikana.

2.2 Alle 18 -vuotias tarvitsee vanhemman tai huoltajan allekirjoituksen sopimukseen ja jäsenmaksuihin.

2.3 Liittymisen yhteydessä veloitetaan yhden kerran 10,00€ liittymismaksu, ellei toisin mainita.

MAKSAMINEN

3.1 Voit maksaa jäsenmaksuja tai ostaa treeniaikaa vastaanotosta aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat täältä https://thegymlauttasaari.fi/yhteystiedot/.

3.2 Ensimmäinen kuukausi maksetaan vastaanotossa tai verkkokaupassa pankkikortilla.

3.3 Voimme ottaa vastaan maksuja lähes kaikilta maksukorteilta ja liikuntaeduilta; Smartum, Edenred ja ePassi.

3.4 Laskutustapana on sähköposti ja ensimmäisen laskun jälkeen voit tilata e-laskun. E-laskun tilausohjeet tulevat sähköpostilaskussa.

3.5 Jäsenyysmaksut määräytyvät kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan.

SISÄÄNPÄÄSY

4.1 Jäsenyyden oston jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla pääset kulkemaan yläovesta salille. Alaovi on aina auki.

4.2 PIN-koodi näppäillään yläoven vasemmalla puolella olevaan näppäimistöön ja lopuksi painetaan #.

4.3 Sisäpuolelta salilta poistuessa ovi toimii normaalisti nupista kääntämällä.

IRTISANOMINEN

5.1 Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden irtisanominen tapahtuu kirjallisesti sähköpostitse info@thegymlauttasaari.fi -osoitteessa otsikolla “IRTISANOMINEN”.

5.2 Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden irtisanomisaika on yksi (1) kalenterikuukausi. Kuukauden irtisanomisaika päättyy seuraavan kuukauden viimeiseen päivään.

SÄÄNNÖT

6.1 Jokainen on kuntosalin tiloissa omalla vastuulla ja vastaa itse omista tavaroistaan.

6.2 Jokainen huolehtii paikan siisteydestä.

6.3 Jokainen laittaa käyttämänsä välineet niille kuuluville paikoilla käytön jälkeen.

6.4 Jokainen ottaa huomioon kanssa treenaajat ja noudattaa hyviä käytöstapoja.

6.5 Sääntöjä rikkovan henkilön jäsenyys voidaan purkaa välittömästi.

6.6 Kuntosalin tiloissa on kameravalvonta jäsenyyden väärinkäytön ja varkauksien valvontaan.

6.7 Kuntosalin sisäänpääsyyn vaadittava PIN-koodi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Viallisesta koodista tai epäkunnossa olevasta laitteesta on ilmoitettava viipymättä henkilökunnalle (info@thegymlauttasaari.fi).

6.8 Kuntosalille tullaan yksitellen ovesta sisään. Toisen ihmisen päästäminen ovesta sisään katsotaan sääntörikkeeksi, josta seuraa jäsenyyden purkaminen, sekä korvausvelvollisuus luvatta tulleesta ajasta kuntosalin hinnaston mukaisesti.

6.9 Kuntosalin henkilökunnalla on oikeus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys voimassa olevan jäsenyyden varmistamiseksi. 6.10 Ikäraja kuntosalille on 15-vuotta. 12-14-vuotiaat voivat tulla salille yhdessä huoltajan kanssa, kun molemmilla on voimassa oleva henkilökohtainen asiakkuus.

OIKEUDET THEGYM Suomi Oy

7.1 THEGYM Suomi Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja ilmoittamalla muutoksista asiakkaille kaksi kuukautta aikaisemmin.

7.2 Kuntosali on toistaiseksi avoinna 24h. THEGYM Suomi Oy:llä on oikeus aukioloajan muutokseen, ilmoittamalla muutoksesta asiakkaille kaksi kuukautta aikaisemmin.

7.3 Allekirjoittamalla sopimuksen hyväksyt, että THEGYM Suomi Oy:llä on oikeus käyttää henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen. Tietoja käytetään ja luovutetaan vain tahoille, jotka ovat palvelun tarjoamisen kannalta välttämättömiä, kuten laskutus ja kulunvalvonta. Asiakkaalla on oikeus pyytää THEGYM Suomi Oy:tä poistamaan henkilötiedot, jolloin kuntosalijäsenyys myös päättyy – tähän pätee yhden (1) kalenterikuukauden irtisanomisaika.