HINNASTO

Kuntosalijäsenyys:

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys 50€/kk*

Opiskelijat 45€/kk*

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys. Yhden (1) kalenteri kuukauden irtisanomisaika.

*Liittymisen yhteydessä maksettava liittymismaksu 10€

Muu hinnasto:

1kk Irtokortti 65€**

12kk 480€

Kertakäynti 10€

10x -kortti 80€ (voimassa 3kk)**

** Jos olet uusi asiakas, tulee ensimmäisen oston yhteydessä maksaa liittymismaksu 10€.

Meillä käy maksuvälineinä Smartum, Eazybreak, ePassi ja Edenred.

Huom!

Voit ostaa jäsenyyden  suoraan verkkokaupasta. Sinun tulee rekisteröityä ensin avoinna24 palveluun, jonka jälkeen voit ostaa jäsenyyden. Ostamalla jäsenyyden ( toistaiseksi voimassa oleva sopimus) sitoudut alla oleviin sopimusehtoihin ja irtisanomisaikaan. Mikäli olet opiskelija, tulee sinun näyttää voimassa oleva opiskelijatodistus vastaanottoon, niin hyvitämme alennuksen seuraavaan laskuun. Kuukausi laskutus tasataan automaattisesti. Esimerkiksi jos liityt kesken kuukauden, hyvitetään jo maksettu kuukauden osuus seuraavaan laskuun.Otathan huomioon, että meillä on käytössä ennakko laskutus ja laskun eräpäivä on aina kuun ensimmäinen päivä.

Meillä on käytössä henkilökohtainen PIN-koodi, jonka avulla pääset salille sisään. Sinun ei siis tarvitse noutaa erikseen kulkutunnistetta! Tarvitset oman puhelimen/mobiililaitteen, johon näppäilet oman koodisi. Tämän jälkeen oveen tulee koputtaa 3 kertaa tai nykäistä ovea napakasti kerran (oven tulee tärähtää). PIN-koodi näkymän voit avata tästä >  https://pindora.fi/thegym/ 

Ulko-ovessa on käyttöohjeet, miten PIN-koodia käytetään. Lisäksi Facebookista ja Instagrammista löytyy ohjevideo.

.

SOPIMUSEHDOT 

  1. ASIAKKUUS 

1.1 Asiakkuusvaihtoehtoja ovat toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, vuosikortti, opiskelija  jäsenyys, yhden kuukauden irtokortti, kertakäynti ja 10x -kortti. 

1.2 Asiakkuus oikeuttaa jäsentä käyttämään THEGYM Suomi Oy:n asiakkaille tarkoitettuja tiloja.

1.3 Asiakkuus on voimassa sopimuksen mukaan. 

1.4 THEGYM Suomi Oy ei hyvitä käyttämätöntä jäsenyyttä, eikä rahoja palauteta. 

  1. LIITTYMINEN 

2.1 Voit liittyä jäseneksi vastaanotossa aukioloaikoina tai erikseen sovittuna aikana.

2.2 Alle 18 -vuotias tarvitsee vanhemman tai huoltajan allekirjoituksen sopimukseen ja jäsenmaksuihin.

2.3 Liittymisen yhteydessä veloitetaan yhden kerran 10,00€ liittymismaksu, ellei toisin mainita. 

  1. MAKSAMINEN 

3.1 Voit maksaa jäsenmaksuja tai ostaa treeniaikaa vastaanotosta aukioloaikoina. Tarkista aukioloajat  täältä https://thegymlauttasaari.fi/yhteystiedot/.  

3.2 Ensimmäinen kuukausi maksetaan maksupäätteelle pankkikortilla. 

3.3 Voimme ottaa vastaan maksuja lähes kaikilta maksukorteilta ja liikuntaeduilta; Smartum, Edenred,  Epassi ja Eazybreak. 

3.4 Laskutustapana on sähköposti ja ensimmäisen laskun jälkeen voit tilata e-laskun. E-laskun tilausohjeet  tulevat sähköpostilaskussa.  

3.5 Jäsenyysmaksut määräytyvät kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. 

  1. SISÄÄNPÄÄSY 

4.1 Jäsenyyden oston jälkeen saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla pääset kulkemaan katutason  alaovesta ja 2. kerroksen ovesta sisään.  

4.2 PIN-koodin käyttöön tarvitset linkin, jolla saat näppäimistö näkymän auki. https://pindora.fi/thegym/

4.3 Näppäimistöön syötetään oma henkilökohtainen PIN-koodi, jonka jälkeen ovea tulee koputtaa ‘’knock  here’’ tarran kohtaan kerran. Kulunvalvonta tunnistaa PIN-koodin ja tärähdyksen, jolloin ovi aukeaa noin  5 sekunnin päästä koputuksesta. 

4.4 PIN-koodi tarvitsee näppäillä vain kerran. Molempiin oviin täytyy koputtaa. 

4.5 Sisäpuolelta salilta poistuessa ovi toimii normaalisti nupista kääntämällä. 

4.6 Asiakas tiedostaa, että oven avaamiseen tarvitsee oman mobiililaitteen, jossa toimii netti.

  1. IRTISANOMINEN 

5.1 Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden irtisanominen tapahtuu kirjallisesti sähköpostitse  info@thegymlauttasaari.fi -osoitteessa otsikolla “IRTISANOMINEN”. 

5.2 Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden irtisanomisaika on yksi (1) kalenterikuukausi. Kuukauden  irtisanomisaika päättyy seuraavan kuukauden viimeiseen päivään. 

  1. SÄÄNNÖT 

6.1 Jokainen on kuntosalin tiloissa omalla vastuulla ja vastaa itse omista tavaroistaan.

6.2 Jokainen huolehtii paikan siisteydestä. 

6.3 Jokainen laittaa käyttämänsä välineet niille kuuluville paikoilla käytön jälkeen.

6.4 Jokainen ottaa huomioon kanssa treenaajat ja noudattaa hyviä käytöstapoja.

6.5 Sääntöjä rikkovan henkilön jäsenyys voidaan purkaa välittömästi. 

6.6 Kuntosalin tiloissa on kameravalvonta jäsenyyden väärinkäytön ja varkauksien valvontaan.

6.7 Kuntosalin sisäänpääsyyn vaadittava PIN-koodi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Viallisesta koodista tai epäkunnossa olevasta laitteesta on ilmoitettava  viipymättä henkilökunnalle (puh. 0440111337). 

6.8 Kuntosalille tullaan yksitellen ovesta sisään. Toisen ihmisen päästäminen ovesta sisään katsotaan  sääntörikkeeksi, josta seuraa jäsenyyden purkaminen, sekä korvausvelvollisuus luvatta tulleesta ajasta  kuntosalin hinnaston mukaisesti. 

6.9 Kuntosalin henkilökunnalla on oikeus tarkistaa asiakkaan henkilöllisyys voimassa olevan jäsenyyden  varmistamiseksi. 

6.10 Ikäraja kuntosalille on 15-vuotta. 12-14-vuotiaat voivat tulla salille yhdessä huoltajan kanssa, kun  molemmilla on voimassa oleva henkilökohtainen asiakkuus. 

  1. OIKEUDET THEGYM Suomi Oy 

7.1 THEGYM Suomi Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja ilmoittamalla muutoksista asiakkaille  kaksi kuukautta aikaisemmin. 

7.2 Kuntosali on toistaiseksi avoinna 24h. THEGYM Suomi Oy:llä on oikeus aukioloajan muutokseen,  ilmoittamalla muutoksesta asiakkaille kaksi kuukautta aikaisemmin. 

7.3 Allekirjoittamalla sopimuksen hyväksyt, että THEGYM Suomi Oy:llä on oikeus käyttää henkilötietojasi  palvelun tarjoamiseen. Tietoja käytetään ja luovutetaan vain tahoille, jotka ovat palvelun tarjoamisen  kannalta välttämättömiä, kuten laskutus ja kulunvalvonta. Asiakkaalla on oikeus pyytää THEGYM Suomi  Oy:tä poistamaan henkilötiedot, jolloin kuntosalijäsenyys myös päättyy – tähän pätee yhden (1)  kalenterikuukauden irtisanomisaika.